
מרכך מים תעשייתי קטיוני חלש
מרכך על בסיס שרף קיטוני חלש המרוענן על ידי חומצה

מרכך על בסיס שרף קיטוני חלש המרוענן על ידי חומצה

חברת שיפור – מערכות מים מתמחה בהליכים תעשייתיים וביתיים לטיפול במים, ומציעה ללקוחותיה מגוון פתרונות יעילים הנשענים על שני עשורים של פעילות בתחום. הפתרונות כוללים גם טיהור מים לרבות אוסמוזה הפוכה, סינון מים, טיהור מים קטיוני ואניוני, טיפול במגדלי קירור ודודי קיטור ומתבססים על טכנולוגיות הנדסת מים מתקדמות, ירוקות וידידותיות לסביבה.

בניין משרדים עם תשעה מגדלי קירור בסה"כ של 1,800 טון

פרויקט אלגטק- קיבוץ קטורה
חברת אלגטק עוסקת בביוטכנולוגיה ונחשבת לאחת המובילות בתחום בייצור רכיבים טבעיים לתחום הקוסמטיקה ובריאות העור.
אלגטק, היא היצרנית הגדולה ביותר של אסטקסנטין – נוגד החמצון החזק בטבע. התחום העיקרי בחברה הוא ייצור סוגים שונים של מיקרו אצות.
מפעל אלגטק הראשי נמצא בקיבוץ קטורה, מי הרשת באזור זה בעלי מוליכות גבוהה מאוד, כ- 3500 מיקרוסימנס.

לשיפור הנדסת מים ניסיון רב שנים בניקוי מחליפי חום.מחליף חום

מפעל בצפון מערכת אוסמוזה הפוכה 25 קמ"ש. מערכת אוסמוזה הפוכה לייצור מי תהליך עבור דודי קיטור, מגדלי קירור ומי תהליך.

אנו חברת שיפור הנדסת מים היבואנים של חברת TORAY למערכות אולטרה פילטרציה בארץ.
מערכות אולטרה פילטרציה מים היא דרך אמינה ויעילה לטהר מים מזיהומים מפוזרים וקולואידיים, חומרים אורגניים, חיידקים וירוסים שאינם משנים את המלח שלהם.

מסנני דיסק הם דוגמה בולטת לשילוב של פתרונות טכנולוגיים מתקדמים ובניית מערך המבוסס על ביקורות לקוחות. המטרה העיקרית היא ליצור את הנוח ביותר בהפעלה ותחזוקה של מערכות עם אינדיקטורים טכניים וכלכליים מעולים.