iw Hebrew

ברז חשמלי

ברז חשמלי

ברז חשמלי מפוקד הינו בעל משמעות רבה במגוון תהליכים, בדרך כלל ברזים חשמליים מפוקדים על ידי בקרים שונים, ומקבלים פקודה להיפתח או להיסגר. חשיבות של ברז חשמלי ותקינותו היא מאד גבוה, אמינות הברז ותקופת חיים של ברז חשמלי היא בעצם משחקת את התפקיד העיקרי בבחירת ברז חשמלי.

ברז חשמלי למגדל קירור

במערך הבקרה של מגדל קירור, יש צורך רב בברז חשמלי שמפוקד על ידי בקר מוליכות, תפקידו של הברז הוא לנקז את מי המגדל ברגע שהמים חצו את גבול מוליכות המותרת.

במידה והברז אינו תקין ושאר במצב סגור, מוליכות במגדל קירור תמשיך לעלות ותגרום להצטברות אבנית במערכת, וכמובן שזה הוא מצב בלתי מתקבל, ארי אבנית תגרום לבעיות נוספות במערכת הקירור אשר עלולות להפוך לעלויות גבוהות.

במידה והברז נשאר במצב פתוח, זה יגרום להוצאות רבות על בזבוז מים לשב.

ברז חשמלי לדוד קיטור ותעשיות שונות

כמו שהזכרנו לגבי מערך המוליכות של מי מגדלי קירור, כנ"ל גם במערך מוליכות של מי דוד קיטור ותעשיות שונות, לכן מומלץ לבחור ברזים חשמליים אמינים בעל תוחלת חיים ארוכה.

במקרה שלנו, אנו מציעים את הברזים של חברת בלימו השוויצרית, ברזים אלו ישרתו את הצרכים שלכם בצורה הטובה ביותר הן מבחינת אמינות והן מבחינת תוחלת החיים.

פיקוד לברז כדורי

ניתן לשלב את הפיקוד לברזים כדוריים מ "1/2 ועד "2 פיקוד זה קיים גם ב-24V וגם ב-230V.

ברז חשמלי מוחזר קפיץ

ניתן לשלב את הפיקוד לברזים מ "1/2 ועד "3 פיקוד זה קיים גם ב-24V וגם ב-230V

פיקוד לברז כדורי

מיועד למקומות שאין מקום להכניס את הפיקוד הקלאסי, כגון צנרת שעוברת מתחת לתקרות.
ניתן לשלב את הפיקוד לברזים כדוריים מ-"1/2 ועד "2 פיקוד זה קיים גם ב-24V וגם ב-230V.

פיקוד לברז פרפר

ניתן לשלב את הפיקוד לברזי פרפר החל מ -"3 ומעלה פיקוד זה קיים גם ב-24V וגם ב-230V.

פוסטים אחרונים שנצפו:

מסנן חול קוורץ

פילטרים לניקוי זיהומים מכניים עם עומס גרגרי Mayerkraft-R נועדו להסיר חומרים תלויים ממוצא אורגני, כמו חלודה (ברזל מחומצן), חול עדין ומתלים אורגניים עם מידות של מעל 40-50 מיקרומטרים (0.04-0.05 מ"מ ומידות של מעל 40-50 מיקרומטרים (0.04-0.05 מ"מ וממומטר של מעל 40-50 (0.04-05 מ"מ ומים (0.04-05 מ"מ. יותר).

מרכך H+ כפיתרון לבעיות האבנית במגדלי קירור

מערכת ריכוך H+ כפתרון יעיל לשיקוע במגדלי קירור (מאמר חדש יולי 2018)
הבעיה העיקרית בטיפול במי מגדל קירור הינה שיקוע של אבנית על מחליפי חום, כברות של מגדל, ומשאבות.
אז מה נכון לעשות על מנת למנוע את התופעה הנוראית שאיתה צריך להתמודד מדי יום.
איזה מן טיפול מומלץ לבצע במי הזנה, ועד כמה שכבת אבנית זוללת אנרגיה חשמלית לקירור המים?

תהליך CIP מערכת (CIP (cleaning in place

מערכת (CIP  (cleaning in place הינה טכנולוגית ניקוי המשמשת בין היתר לניקוי ממברנות תעשייתיות.

התהליך (כשמו כן הוא) אינו מצריך ניוד או הזזה של ציוד ממקומו, הוא מהיר יחסית, חסכוני, יעיל וקל לתפעול. המערכת יכולה להגיע כחלק ממערכת האוסמוזה או כחלק נפרד ממנה ואז יש צורך בניוד CIP  למקום הנדרש על מנת לבצע את התהליך.

טיהור מים

חברת שיפור – מערכות מים מתמחה בהליכים תעשייתיים וביתיים לטיפול במים, ומציעה ללקוחותיה מגוון פתרונות יעילים הנשענים על שני עשורים של פעילות בתחום. הפתרונות כוללים גם טיהור מים לרבות אוסמוזה הפוכה, סינון מים, טיהור מים קטיוני ואניוני, טיפול במגדלי קירור ודודי קיטור ומתבססים על טכנולוגיות הנדסת מים מתקדמות, ירוקות וידידותיות לסביבה.

שיתוף פוסט זה:

shipur.info

מאמרים נוספים

אולטרה פילטרציה

אנו חברת שיפור הנדסת מים היבואנים של חברת TORAY למערכות אולטרה פילטרציה בארץ.
מערכות אולטרה פילטרציה מים היא דרך אמינה ויעילה לטהר מים מזיהומים מפוזרים וקולואידיים, חומרים אורגניים, חיידקים וירוסים שאינם משנים את המלח שלהם.

קרא עוד »

שומרים על סביבה ירוקה ונקייה יותר

השאירו פרטים ונשמח לסייע!